Производи од нерѓосувачки челик со прецизни CNC вртења
Прецизни производи од алуминиум за мелење ЦПУ
Прецизни CNC глодање производи од бакар и месинг од легура

нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

 • Над 20 години искуство во CNC, опремен со напредна опрема за производство и инспекција.

  Искуство

  Над 20 години искуство во CNC, опремен со напредна опрема за производство и инспекција.

 • Последователно ги постигнавме сертификатите ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и IATF 16949:2016.

  Сертификат

  Последователно ги постигнавме сертификатите ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и IATF 16949:2016.

 • Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

  Квалитет

  Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

Вести
за нас
за нас

Zhuohang е основана во 2005 година и има над 20 години искуство во CNC прецизна обработка.Ние сме специјализирани за производство, монтажа, продажба и услуги за увоз и извоз на високопрецизни и сложени компоненти.

Гледај Повеќе